De Boer wil Serero behouden bij vertrek Andersen

Jw
24 augustus 2015, 23:30

Het aanstaande vertrek van Lucas Andersen bij Ajax heeft gevolgen voor Thulani Serero. De 25-jarige middenvelder uit Zuid-Afrika komt nauwelijks meer aan spelen toe, maar mag desondanks niet weg van trainer Frank de Boer. De oefenmeester heeft bij een verhuur van Andersen vijf middenvelders in zijn selectie en vindt dat 'ideaal'. 

Andersen moet een keuze maken tussen Willem II en NEC, die beiden geïnteresseerd zijn in de diensten van de Deense dribbelaar. De Boer vindt dat de jonge Scandinaviër zich een seizoen lang moet ontwikkelen bij een andere club in de Eredivisie. "Serero wordt dan de vijfde middenvelder. Andersen gaat ervaring opdoen en als we Serero behouden, is dat het ideale scenario", legt de oud-verdediger uit in een interview op de website van Ajax.

Ajax nam deze zomer Nemanja Gudelj over van AZ en trok afgelopen winter al de portemonnee voor Daley Sinkgraven. Zij maken regelmatig speelminuten onder De Boer en de doorbraak van Riechedley Bazoer maken de perspectieven voor Serero er ook niet beter op. De kleine spelmaker lijkt alleen bij blessures of een druk speelschema te kunnen rekenen op speelminuten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen