Al Nassr meldt komst Twente-speler Mokhtar

Jw
24 augustus 2015, 23:54

De leegloop bij FC Twente is nog niet tot een einde gekomen. Youness Mokhtar heeft een lucratief contract voor drie seizoenen getekend bij Al Nassr. Dat meldt de club uit Saoedi-Arabië zelf op Twitter. FC Twente heeft de transfer nog niet bevestigd. Volgens De Telegraaf wacht de club nog op de officiële bevestiging. 

Mokhtar is de zoveelste speler die FC Twente deze zomer verlaat. De 23-jarige buitenspeler kwam in 2013 als sensatie over van PEC Zwolle, maar kon zijn belofte een eind verderop in Overijssel niet inlossen. De Nederlands-Marokkaanse aanvaller kwam dit seizoen nog niet in actie voor FC Twente in de Eredivisie en stond op de transferlijst.

Bij FC Twente is elke speler te koop voor een aannemelijk bedrag. De club heeft de financiële huishouding nog altijd niet volledig op orde. FC Twente moet een deel van de transfersom van Mokhtar, die naar verluidt uit ruim een miljoen euro bestaat, overigens afstaan aan de investeerdersgroep Doyen. De Tukkers zijn daardoor wel bijna verlost van de invloed van de geldschieters. Alleen een percentage van de transferrechten van middenvelder Shadrach Eghan zijn nog in het bezit van Doyen. 

Mokhtar had nog een contract voor twee seizoenen bij FC Twente. Hij maakte in 42 wedstrijden acht doelpunten voor de landskampioen van 2010. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen