Aanvaller breekt pols van vriendin met afzwaaier

25 augustus 2015 – Voor David Wheeler was het een weekend om niet vrolijk van te worden. De aanvaller van de Engelse League Two-club Exeter City wist niet tot scoren te komen in de uitwedstrijd tegen Northampton Town en verloor dit duel met zijn ploeg met 3-0. Tot overmaat van ramp kreeg hij het voor elkaar om de pols van zijn vriendin te breken.

Aanvaller breekt pols van vriendin met afzwaaier

In de eerste helft van het duel met Exeter City nam Wheeler het vijandelijke doel onder vuur, maar produceerde hij slechts een afzwaaier. De bal verdween in de tribune en raakte een supporter. Toevallig genoeg was dit Alice Woodyatt, uitgerekend de vriendin van de speler. De 24-jarige vrouw heeft een gebroken pols overgehouden aan het mislukte schot.

Woodyatt maakte er geen toneelstuk van op de tribune. "Davis had niet door dat hij mij geraakt had en ik wilde er niet te zwaar aan tillen", zegt de vriendin van de Exeter-aanvaller tegen The Sun. Wheeler had er inderdaad geen weet van. "Ik wist dat ik de bal in haar vak schoot, maar toen ik naar Alice keek, liet zij niets merken."

Eredivisie

gerelateerd