David maakt debuut voor GAE: "Een fantastisch gevoel"

25 augustus 2015, 18:43

Na enkele maanden werkeloos thuis gezeten te hebben, keerde Chris David maandagavond terug op het voetbalveld. De middenvelder maakte in het competitieduel van Go Ahead Eagles tegen FC Den Bosch zijn debuut voor Deventenaren, die het uitduel met 2-4 wonnen.

David is dolblij dat hij weer kan voetballen. "Ja, een fantastisch gevoel", zegt hij opgetogen tegen RTV Oost. "Ik heb al twee maanden thuisgezeten, maar natuurlijk wel voor mezelf getraind met een personal trainer. Maar je mist natuurlijk om te spelen op het veld en wedstrijden te voetballen en dat was natuurlijk fantastisch om vandaag weer te doen."

De 22-jarige Amsterdammer verruilde in 2013 de jeugdopleiding van FC Twente voor Fulham, waar hij niet wist door te breken. Vorig jaar keerde hij terug in Enschede, maar ook dat werd geen succes. Daarna was hij enkele maanden werkeloos. "Het was natuurlijk wel frustrerend dat je thuis zat en wachtte op een telefoontje van een club of een zaakwaarnemer. Maar goed, ik heb er altijd in geloofd dat er wel een club zou komen en die kwamen er ook en ik had op een gegeven moment genoeg opties in binnen- en buitenland. Uiteindelijk moet je dan een keuze maken. Toen kwam ik op gesprek bij Go Ahead Eagles met de trainer en directeur en op een gegeven moment had ik zo'n goed gevoel en dacht ik bij mezelf dat ik gewoon beter een stapje terug zou kunnen doen en uiteindelijk weer omhoog gaan, dat is mijn doel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen