Rienstra bevestigt geruchten over AZ: "Ik wacht af"

26 augustus 2015, 16:09

Ben Rienstra heeft bevestigd dat hij op het punt staat om zijn carrière te vervolgen bij AZ. De Alkmaarse club heeft volgens hem nog geen akkoord bereikt met PEC Zwolle over de transfer van de 25-jarige middenvelder, zoals RTV Oost eerder op de dag naar buiten bracht, maar de overstap lijkt een kwestie van tijd te zijn.

Rienstra wordt zodoende hoogstwaarschijnlijk spoedig als aanwinst gepresenteerd in Alkmaar. "De club is met PEC Zwolle in gesprek over de transfersom", bevestigt de middenvelder tegenover De Telegraaf. Hij lijkt een vierjarig contract te gaan tekenen in het AFAS Stadion. "Maar daar kan ik niks over zeggen, omdat er door mijn zaakwaarnemer over de termijn en de voorwaarden nog verder moet worden gesproken", stelt Rienstra, die eerst nog moet wachten op een definitief akkoord tussen AZ en PEC Zwolle.

"Ik wacht af", zegt de geboren Alkmaarder verder. De middenvelder maakte vroeg deeluit van de jeugdopleidingen van Ajax en AZ. In Amsterdam werkte hij samen met huidig AZ-coach John van de Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen