Snel duidelijkheid verwacht over De Guzman en Sunderland

26 augustus 2015, 19:18

Er lijkt snel duidelijkheid te ontstaan over de toekomst van Jonathan De Guzman. De international van Oranje gaat bij Napoli vertrekken en wordt nadrukkelijk in verband gebracht met het Sunderland van manager Dick Advocaat. Zijn zaakwaarnemer Fabio Parisi denkt dat het wel goed komt met de (tijdelijke) overstap naar de Premier League-club.

De Guzman komt bij Napoli niet voor in de plannen van coach Maurizio Sarri, die Rafael Benitez opvolgde bij de Partenopei. Hij lijkt Sunderland boven Olympique Marseille te verkiezen. "We kijken naar de beste oplossing", zegt zaakwaarnemer Parisi tegen Radio Crc. "We waren in de buurt van een deal met Marseille, maar dat veranderde toen coach Marcelo Bielsa daar vertrok."

"Sunderland? Het kan een huurconstructie worden, waarschijnlijk vinden we wel een oplossing. Ik denk dat de toekomst van De Guzman donderdag wel duidelijk zal zijn", aldus de belangenbehartiger. Wordt de Nederlander inderdaad verhuurd aan Sunderland, dan lijkt dit zonder optie tot koop te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen