Preud'homme: "Afwerking niet honderd procent"

Ger
27 augustus 2015, 07:56

Club Brugge was ook in de return van de play-offs in de Champions League niet opgewassen tegen Manchester United. De thuisploeg ging woensdagavond hard onderuit (0-4). Trainer Michel Preud'homme zag dat Club Brugge na de pauze genadeloos werd weggetikt.

"Als je een kleine kans wil hebben tegen zo'n kwaliteitsvolle ploeg, dan moet je afwerking honderd procent zijn. Zij kregen dat wel voor elkaar, want bij de eerste kans was het meteen een doelpunt. Wij kregen zelf voor de rust drie kansen, maar dat leverde niets op", zegt Preud'homme op de website van Club Brugge. "We hadden ze aan het twijfelen moeten brengen. Met een doelpunt had dat kunnen gebeuren, maar in de tweede helft hadden ze vrij spel en dan zijn ze niet af te stoppen."

"Ik denk dat dit team alles heeft: technische kwaliteiten, fysieke kwaliteiten, niet alleen kracht maar ook snelheid, en daarbovenop ook de mentaliteit. Het is een topteam", prijst de oud-doelman de Engelse topclub. "Het is belangrijk dat we hier ook van leren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen