Maaskant: "Er is nog genoeg terreinwinst te boeken"

27 augustus 2015, 17:56

NAC Breda lijkt de smaak te pakken te hebben in de Jupiler League. De Brabanders begonnen het seizoen slecht met een 1-4 nederlaag tegen FC Volendam en een 2-1 verlies bij FC Eindhoven, maar herpakten zich met een 3-0 zege op Jong Ajax en een fraaie zevenklapper tegen FC Dordrecht (7-0). In de uitwedstrijd tegen Helmond Sport moet de derde zege op rij geboekt worden.

"We moeten onszelf niet rijk rekenen", zegt trainer Robert Maaskant op de website van NAC over het duel van komende vrijdag. Nummer drie Helmond staat momenteel één puntje boven NAC (zeven versus zes). "Helmond staat niet voor niets boven ons op de ranglijst. Zij hebben laten zien een zeer gedegen ploeg te zijn met een ervaren trainer aan het roer. Het wordt een hels karwei om de punten mee naar Breda te nemen."

Hoewel er duidelijk een stijgende lijn te zien is bij NAC, is er volgens Maaskant nog genoeg werk aan de winkel. "Wij zijn een team in ontwikkeling. Er is nog genoeg terreinwinst te boeken, in alle facetten van ons spel. Ook voorin. De ontwikkeling mag pas stoppen als je aan het einde van de rit bovenaan staat", zegt de coach, die de breedte van de selectie prijst.  "De afgelopen wedstrijd heeft laten zien dat wij een hele gretige en sterke bank hebben. Dat gaat ons zeker helpen om het maximale uit de ploeg te halen. Elke basisspeler weet dat er iemand achter hem staat die gretig is zijn plek over te nemen. Als ploeg word je daar alleen maar beter van. Ik heb er vertrouwen in dat alle jongens er tegen Helmond staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen