Sleegers over Feyenoord: "Dan is dat wel even zuur"

28 augustus 2015, 07:37

Vol goede moed meldde Joey Sleegers zich eerder deze zomer bij Feyenoord voor de eerste training van het seizoen. Na een sterk jaar bij FC Eindhoven wilde de aanvaller, verkozen tot grootste talent van de Jupiler League, in Rotterdam-Zuid voor zijn kans gaan. Die kans kwam echter niet en deze week koos hij ervoor om zijn loopbaan voort te zetten bij NEC. Hij is blij met zijn overstap naar Nijmegen, meldt hij op de clubsite.

Sleegers vindt het jammer dat hij niet doorgebroken is in de Kuip. "Op een gegeven moment hoop je op een kans om bij Feyenoord minuten te gaan maken. Als je dan merkt dat veel nieuwe spelers gehaald worden en jij eigenlijk niet aan bod gaat komen, dan is dat wel even zuur." Snel zette hij de knop om en koos hij voor NEC. "Voor mij was het 't belangrijkst om op eredivisieniveau te gaan spelen. Als dat bij Feyenoord was geweest dan was dat mooi meegenomen, maar nu ik me bij NEC kan gaan laten zien in de Eredivisie, dan zie ik dat ook echt als een goede stap." Hij heeft voor drie jaar getekend: "Dat is voor mij ook belangrijk. Ik moet mezelf gaan doorontwikkelen en dan is het prettig als je daar de nodige zekerheid bij krijgt omdat te kunnen gaan doen."

De multifunctionele aanvaller is blij dat zijn overstap naar NEC eerder deze week eindelijk afgerond werd. "De onderhandelingen hebben zo'n anderhalve week geduurd, maar voor mijn gevoel was het veel langer. Ik wilde namelijk heel graag hier naartoe, omdat het in mijn ogen een heel goede stap is in mijn carrière."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen