Tottenham betaalt dertig miljoen voor komst Son

28 augustus 2015, 11:21

#HereComesTheSon, dat is de hashtag die Tottenham Hotspur vrijdag de wereld in helpt. De Londense club heeft namelijk met Bayer Leverkusen een akkoord bereikt over de komst van Heung Min Son. Het legt maar liefst dertig miljoen euro op tafel voor de komst van de 23-jarige aanvaller uit Zuid-Korea.

De transfer van Son hing al enige tijd in de lucht, de afgelopen dagen trainde de Aziaat al niet meer mee bij Bayer Leverkusen. Bij Tottenham heeft hij voor vijf seizoenen getekend, tot de zomer van 2020.

Met de transfersom van dertig miljoen euro maakt Bayer Leverkusen een flinke winst op Son, het betaalde twee jaar geleden zo'n tien miljoen euro voor zijn komst. Hij kwam destijds over van Hamburger SV en had in Leverkusen nog een contract tot 2018. Son scoorde 21 keer in 62 competitieduels voor Leverkusen.

Tegenover het vertrek van Son staat voor Leverkusen de komst van Kevin Kampl van Borussia Dortmund. De Sloveense international, die eerder al in de jeugd van Leverkusen speelde, tekent tot 2020.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen