De Jong: "Niet zielig doen, maar hard blijven werken"

28 augustus 2015, 16:45

De 1-6 nederlaag tegen Heracles Almelo in het eigen stadion dreunt nog steeds na bij SC Cambuur, maar de focus moet nu toch echt op de uitwedstrijd tegen Vitesse van komende zondag komen te liggen. Coach Henk de Jong kan in Arnhem geen beroep doen op Vytautas Andriuskevicius, Jack Byrne en Marlon Pereira. Valmir Berisha is nog een vraagteken.

De Jong wil het duel met Heracles snel vergeten. "Gewoon een klote avond. Voor ons, maar zeker ook voor onze supporters", zegt hij op de clubwebsite. "Geen excuses, maar er waren natuurlijk wel redenen aan te wijzen. We speelden met een hele nieuwe achterhoede ten opzichte van het duel tegen PEC Zwolle en hadden te maken met een geweldig Heracles. Alles wat Tannane aanraakte veranderde in goud. Maar we gaan niet zielig doen en moeten gewoon hard blijven werken."

Het was deze week voor De Jong zaak om puin te ruimen en dat heeft volgens hem wel zijn vruchten afgeworpen. "De groep heeft goed gereageerd. Natuurlijk is het even een klap, maar ze hebben het geweldig opgepakt en ze zijn allemaal zeer zelfkritisch. Je moet er ook niet in blijven hangen, elkaar de waarheid vertellen, leren van de gemaakte fouten en dan weer vol door."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen