En Avant Guingamp geeft FC Groningen goede voorbeeld

Ger
28 augustus 2015, 22:51

Olympique Marseille heeft in de vierde competitiewedstrijd al de derde nederlaag van het seizoen geslikt. De komende tegenstander van FC Groningen in de Europa League ging met 2-0 onderuit op het veld van En Avant Guingamp.

Sloan Privat opende de socre in de 72ste minuut. Daarmee revancheerde hij zich voor zijn gemiste penalty in de eerste helft. Nicolas Benezet zorgde vlak voor tijd voor de eindstand. Bij de bezoekers speelde oud-PSV'er Karim Rekik het volledige duel. Marseille had de eerste twee wedstrijden van het seizoen in de Ligue 1, tegen Caen en Stade Reims, ook al verloren.

De club uit de Franse havenstad werd eerder op de dag in de groepsfase van de Europa League onder meer gekoppeld aan FC Groningen. De eerste confrontatie tussen beide clubs is op donderdag 17 september in Stadion Euroborg.