Pellè en Tadic bezorgen Koeman eerste overwinning

30 augustus 2015, 16:30

Manager Ronald Koeman heeft voor de eerste keer in het nog prille Premier League-seizoen drie punten kunnen bijschrijven. Na remises tegen Newcastle United (2-2) en Watford (0-0) en een 0-3 nederlaag tegen Everton werd Norwich City zondagmiddag met speels gemak over de knie gelegd. The Saints zegevierden in het eigen St. Mary's met 3-0.

Er moet wel worden gezegd dat Southampton flink in het zadel werd geholpen door bezoekers uit Norwich. Steven Whittaker had binnen een half uur spelen namelijk al een rode kaart (twee keer geel) te pakken. De ploeg van Koeman wist de numerieke meerderheid wel knap uit te buiten. Op slag van rust deelde Graziano Pellè een ferme tik uit aan Norwich en deze dreun kwamen de bezoekers niet meer te boven. De Italiaanse oud-Feyenoord was op fraaie wijze trefzeker vanuit de draai.

In het tweede bedrijf kwam Southampton geen moment meer in de problemen. Het werd uiteindelijk de middag van Dusan Tadic. De voormalig middenvelder van FC Groningen en FC Twente was tweemaal trefzeker en groeide zodoende uit tot man van de wedstrijd. Onder meer door zijn werk hebben Koeman en co dus de eerste zege van het seizoen te pakken.

Jordy Clasie was nog niet fit genoeg om in actie te komen voor Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen