Cavani goud waard voor PSG op bezoek bij Monaco

Ger
30 augustus 2015, 23:24   Bijgewerkt: 30 augustus 2015, 23:48

Paris Saint Germain heeft dankzij een doelpuntrijke tweede helft met 0-3 gewonnen bij AS Monaco. Edinson Cavani was van grote waarde door twee keer te scoren.

De Uruguayaan was in de 57ste minuut voor het eerst trefzeker. Ruim een kwartier voor tijd tekende Cavani ook voor de 0-2. In de 83ste minuut legde Ezequiel Lavezzi de eindstand vast. Bij de bezoekers kwam Gregory van der Wiel wederom niet in actie. Zlatan Ibrahimovic en de van Manchester United overgenomen Angel Di Maria speelden juist hun eerste wedstrijd van het seizoen voor de titelverdediger.

PSG is als enige club in Frankrijk nog zonder verliespunten. De ploeg van trainer Laurent Blanc heeft drie punten voorsprong op Stade Reims en Stade Rennes. Na vier speelronden staat Monaco op vijf punten.