Peperdure Martial komt voorhoede Man United versterken

31 augustus 2015, 13:33

Het is geen Thomas Müller of Pedro, spelers die de afgelopen weken ook in verband met Manchester United gebracht werden, maar Louis van Gaal heeft zijn aanvallende versterking binnen. Het Franse toptalent Anthony Martial komt naar Old Trafford, zo bevestigt de Franse voetbalbond.

De 19-jarige Martial zou zich eigenlijk maandagochtend melden bij de nationale selectie van Frankrijk, maar heeft van bondscoach Didier Deschamps toestemming gekregen om af te reizen naar Manchester. Hij zal daar zijn contract ondertekenen en meldt zich dinsdagochtend weer bij Deschamps, meldt de Franse bond.

Martial beleefde vorig seizoen zijn doorbraak bij AS Monaco, waarmee hij de kwartfinale van de Champions League bereikte. Volgens Engelse media betaalt Manchester United zo'n vijftig miljoen euro voor de komst van het toptalent, die ook in de belangstelling zou hebben gestaan van Arsenal. Hij is de zoveelste speler die deze zomer vertrekt bij AS Monaco. Onder meer Yannick Ferreira Carrasco (Atlético Madrid), Geoffrey Kondogbia (Inter) en Layvin Kurzawa (Paris Saint Germain) en Aymen Abdennour (Valencia) gingen Martial voor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen