'Papierwerk komt te laat aan, transfer De Gea afgeblazen'

1 september 2015, 00:25

Net na middernacht is er onvoorstelbaar nieuws uit Spanje gekomen. Volgens diverse Spaanse media gaat de langverwachte transfer van David De Gea naar Real Madrid niet door, omdat het papierwerk te laat is ingeleverd bij de Spaanse voetbalbond. Real had de presentatie van de beoogde nieuwe keeper al geregeld en gepland voor dinsdagmiddag, maar de sluitpost blijft 'gewoon' bij Manchester United

Dat melden diverse Spaanse media op twitter. "De documenten zijn niet op tijd aangekomen, terwijl de prestatie al geregeld was en alles al in kannen en kruiken was", schrijft Guillaume Balague, een bekende volger van het Spaanse voetbal. "Zoals het nu lijkt blijft De Gea dan ook bij Manchester United." De Spaanse bond heeft de papieren die bij de transfers hoorden dus enkele minuten te laat binnengekregen en vermoedelijk ligt de schuld daarvoor bij Man United. Zij zouden de formulieren om 00.01 uur opgestuurd hebben en daardoor de transfer onmogelijk hebben gemaakt. 

Real Madrid was allang akkoord met Man United over een transfer en zou doelman Keylor Navas de omgekeerde weg laten bewandelen. Ook daarover waren beide partijen het al eens. De Gea stond dit seizoen nog niet één keer onder de lat bij Manchester, omdat hij al bezig was met een transfer. Sergio Romero verdedigde in zijn plaats het doel van de Engelse grootmacht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen