'Ola John gaat loopbaan voortzetten in Engeland'

1 september 2015, 08:21

Ola John leek eerder deze zomer hard op weg te zijn naar Swansea City, maar van een transfer naar de club uit Wales kwam het niet voor de vleugelaanvaller van Benfica. Mogelijk vervolgt hij zijn loopbaan echter alsnog in Groot-Brittannië. Hij staat op het punt om zijn overstap naar Reading FC af te ronden.

De Championship-club maakt volgens Voetbal International werk van de komst van Ola John, die op een zijspoor beland is bij Benfica. De flankspeler speelde tussen 2010 en 2012 voor FC Twente en maakte vervolgens de overstap naar de Portugese topclub, die hem in de tweede helft van het seizoen 2013/2014 aan Hamburger SV verhuurde. Afgelopen seizoen kwam de enkelvoudig Oranje-international tot 26 optredens in de Primeira Liga, waarvan zeventien als invaller. Hij maakte drie goals en leverde vijf assists.

Bij Benfica heeft John nog een contract tot medio 2017. Mocht hij naar Reading overstappen, dan wordt hij ploeggenoot van ex-Vitessenaar Lucas Piazon. De aanvaller werd maandag door The Royals opgehaald bij Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen