Lennon maakt definitief overstap naar Everton

Jw
1 september 2015, 22:17

Everton heeft Aaron Lennon voor drie seizoenen gecontracteerd. De 28-jarige buitenspeler werd afgelopen seizoen al een half jaar gehuurd van Tottenham Hotspur en maakt nu dus definitief de overstap. De Engelse international kost ongeveer zes miljoen euro. 

Lennon verloor het uitzicht op speeltijd toen Mauricio Pochettino aan het roer kwam bij Tottenham Hotspur. Dit seizoen nam de coach de razendsnelle aanvaller niet eens op in zijn selectie. Hoewel Everton de hele zomer de tijd had om Lennon over te nemen, werd de transfer pas op het allerlaatste moment rondgemaakt. In een race tegen de klok werden de papieren vanmiddag vlak voor 18.00 uur ingeleverd bij de Engelse voetbalbond. 

"We zijn enorm blij dat we Lennon weer kunnen verwelkomen bij Everton", zegt trainer Roberto Martinez. "We halen een speler binnen die de fans al goed kennen. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de tweede helft van het afgelopen seizoen. We kijken er naar uit om het plezier bij Lennon weer terug te zien."

Lennon werd bij Tottenham Hotspur lange tijd gezien als een ster in wording. De 21-voudig international kon die verwachtingen niet waarmaken, maar kan zijn loopbaan dus wel voortzetten in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen