Bouy kiest voor PEC: "Club heeft indruk op mij gemaakt"

2 september 2015, 16:48

Vanuit de jeugdopleiding van Ajax maakte Ouasim Bouy op jonge leeftijd de overstap naar Juventus. De Italiaanse voetbalgrootmacht verhuurde de 22-jarige middenvelder achtereenvolgens aan Brescia, Hamburger SV en Panathinaikos. Bouy keerde deze zomer voor even terug in Turijn, maar werd op huurbasis gestald bij PEC Zwolle. De spelmaker kijkt uit naar het opdoen van ervaring in de Eredivisie.

In gesprek met PEC Zwolle TV verklaart Bouy zijn keuze voor PEC Zwolle. "De reden waarom ik voor deze club heb gekozen heb? De manier van voetballen en de filosofie erachter spreken mij erg aan. Ik heb daarnaast een heel goed gesprek met de trainer (Ron Jans, red.) gehad en dat heeft mij overtuigd om voor PEC Zwolle te kiezen."

Het balletje ging afgelopen week rollen, na het vertrek van Ben Rienstra naar AZ. "Ik werd gebeld door mijn manager Mino Raiola. PEC Zwolle kwam toen ter sprake en daar was ik meteen enthousiast over. Al zat ik de afgelopen jaren in het buitenland, ik ben de Eredivisie blijven volgen. PEC Zwolle heeft het gewoon heel erg goed gedaan. De speelwijze, de ideeën en de resultaten hebben indruk op mij gemaakt."

"Ik weet dat dit voor mij een mogelijkheid is om veel wedstrijden te spelen. Dat is belangrijk voor mij. Ik hoop een hele goede tijd te hebben bij deze club", vervolgt Bouy, die zichzelf als volgt omschrijft. "Ik ben technisch, fysiek sterk, creatief en doe verdedigend mijn werk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen