Engelse ploeg wil honderd procent score behouden

3 september 2015, 12:10

Het nationale elftal van Engeland staat na zes wedstrijden nog steeds op de perfecte score (achttien punten) in de kwalificatiecyclus voor het EK 2016 in Frankrijk. Bondscoach Roy Hodgson hoopt dat dit na de interlands tegen San Marino (zaterdag) en Zwitserland (dinsdag) nog steeds zo zal zijn.

Mocht Engeland komende zaterdag winnen van San Marino, dan kan plaatsing voor het EK 2016 met nog drie speelronden te gaan een feit zijn. Middenvelder Jonjo Shelvey zegt dat het doel is om de honderd procent score te behouden. De speler van Swansea City stelt dat bondscoach Hogdson de spelers dinsdag in een meeting heeft uitgedaagd om dit voor elkaar te krijgen. "Hopelijk lukt het."

Shelvey heeft er in ieder geval wel vertrouwen in. "Ik zou niet weten waarom het niet zou kunnen lukken. Wij hebben de kwaliteiten om het te doen", aldus Shelvey volgens de BBC. "Hodgson wil dat we er het maximale uithalen en daar gaan we voor."

Engeland staat zes punten voor Zwitserland en heeft negen punten voorsprong op nummer drie Slovenië. Als The Three Lions van San Marino winnen en Slovenië niet voor winst kan zorgen tegen Zwitserland, dan is EK-deelname zeker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen