Conboy tekent voor twee seizoenen bij FC Utrecht

3 september 2015, 11:01

FC Utrecht heeft haar gewenste versterking voor de defensie definitief binnen. De Domstedelingen maken donderdagochtend via de officiële clubkanalen wereldkundig dat Kevin Conboy zich voor twee seizoenen verbonden heeft aan de eredivisionist. Het lag al in de lijn der verwachting dat de Deen zou neerstrijken in Stadion Galgenwaard.

Conboy keerde na het afgelopen seizoen NEC de rug toe. De Nijmegaren wilden de multifunctionele verdediger graag weer contracteren, maar zijn dus afgetroefd door Utrecht. De 27-jarige Deen van Britse komaf was zaterdagavond al aandachtig toeschouwer bij de thuiswedstrijd van Utrecht tegen FC Groningen, die met 2-0 gewonnen werd door zijn nieuwe club.

De verdediger annex middenvelder trok deze zomer met een transfervrije status de deur achter zich dicht bij NEC, waar hij vier jaar speelde. Conboy is enkelvoudig international van Denemarken. Hij is de zevende zomeraanwinst van Utrecht, dat eerder al Sébastien Haller, Timo Letschert, Filip Bednarek, Andreas Ludwig, Rico Strieder en Louis Nganioni verwelkomde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen