Bundesliga-topscorer maakt rentree in oefenwedstrijd

4 september 2015, 13:17

Alexander Meier kroonde zich vorig seizoen tot topscorer in de Bundesliga. Dat was niet alleen verrassend omdat de spits bij Eintracht Frankfurt speelt, maar ook omdat hij de laatste wedstrijden van de jaargang aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een blessure. De spits is inmiddels hersteld en lijkt snel zijn rentree te kunnen maken in de Bundesliga.

Meier keerde donderdag terug van zijn blessure. Dat deed hij in de oefenwedstrijd tegen SV Sandhausen, een club uit de 2.Bundesliga. Frankfurt verloor dit duel met 1-0, maar de rentree van de topschutter was goed nieuws voor de ploeg van coach Armin Veh. "Het resultaat is van secundair belang, het belangrijkste is dat Meier weer negentig minuten gespeeld heeft", zegt Veh.

In de vierde speelronden speelt Frankfurt in eigen stadion tegen 1.FC Köln. Meier lijkt dan beschikbaar te zijn. "Ik ben zeer blij dat ik weer een wedstrijd in de benen heb. Natuurlijk mis ik nog wat wedstrijdritme, maar de problemen zijn verdwenen", aldus de spits, die vorig seizoen negentien doelpunten maakte.

Mogelijk is de rentree van Meier minder goed nieuws voor Castaignos, die vorige week wel twee keer wist te scoren bij VfB Stuttgart (1-4 winst).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen