Groep I: Denemarken en Albanië houden Portugal aan kop

Ger
4 september 2015, 23:39

Denemarken en Albanië hebben naast de eerste plaats in hun EK-kwalificatiepoule gegrepen. Beide landen hielden elkaar in een onderlinge confrontatie op een doelpuntloos gelijkspel. Portugal, dat deze speelronde niet in actie kwam in de kwalificatiecyclus, blijft zodoende de koploper.

De winnaar van het duel tussen Denemarken en Albanië had de leiding in de groep kunnen overnemen. In Kopenhagen vielen echter geen treffers, waardoor Portugal eerste blijft met twaalf punten uit vijf duels. Denemarken en Albanië hebben allebei elf punten, maar het laatstgenoemde land speelde een wedstrijd minder.

Servië staat dankzij een 2-0 overwinning op Armenië eindelijk in de plus in de EK-kwalificatie. De ploeg van bondscoach Radovan Curcic, de opvolger van Dick Advocaat, kreeg drie punten in mindering wegens de ongeregeldheden tijdens het duel met Albanië vorig jaar en had er pas één.

Servië kreeg wel Armeense hulp. Levon Hayrapetyan werkte de bal halverwege de eerste helft in eigen doel. Adem Ljajic besliste het duel na rust. Ajacied Nemanja Gudelj zat op de reservebank, naast onder anderen Dusan Tadic. De oud-speler van FC Twente en FC Groningen viel in de slotfase nog in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen