Ibrahimovic in basiselftal Zweden tegen Oostenrijk

8 september 2015, 13:59

Zweden kan vanavond (dinsdag) in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk over haar grote vedette beschikken. Zlatan Ibrahimovic is fit genoeg bevonden om aan de aftrap verschijnen. Hij kampte in aanloop naar het tweede duel in de interlandonderbreking met fysieke klachten.

Ibrahimovic moest afgelopen zaterdag tijdens de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Rusland vroegtijdig naar de kant worden gehaald door bondscoach Erik Hamren. Hij werd gehinderd door een buikblessure, maar is daar inmiddels dus voldoende van hersteld.

Zweden treedt in een 4-4-2 formatie aan tegen Oostenrijk, dat aan kop gaat in Groep G. Marcus Berg krijgt voor de topper een basisplaats van Hamren. Dat geldt ook voor Erkan Zengin en Kim Kallström, die tegen Oostenrijk ook niet mochten beginnen.

Zweden is momenteel de nummer twee in de poule, met zeven punten achterstand op groepsleider Oostenrijk. Rusland staat derde, één punt achter de Scandinaviërs.

Basisopstelling Zweden

Andreas Isaksson; Sebastian Larsson, Mikael Antonsson, Andreas Granqvist, Martin Olsson; Erkan Zengin, Kim Källström, Albin Ekdal, Emil Forsberg; Marcus Berg, Zlatan Ibrahimovic.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen