Giroud uitgefloten: "Moeilijk, maar ik kom sterker terug"

8 september 2015, 14:17

Het was maandag niet de dag van Olivier Giroud. De spits van Frankrijk hielp tijdens de wedstrijd tegen Servië (2-1 winst) veel kansen om zeep en werd mede daarom uitgeloten door de Franse supporters. De speler van Arsenal kent een moeilijke periode, maar is ervan overtuigd dat het goed zal komen.

Giroud presteerde teleurstellend en werd na 62 minuten spelen gewisseld door bondscoach Didier Deschamps. De spits accepteert het feit dat hij kritiek krijgt, maar wil zich graag terugknokken. "Je hebt het liefst dat men applaudisseert. Als het tegenovergestelde gebeurt, dan is dat moeilijk. Maar het overkomt iedereen wel eens. Ik heb de mentale kracht om het tegendeel te bewijzen. Ik maak me geen zorgen, ik kom sterk terug", stelt Giroud vastberaden.

Deschamps heeft een lans gebroken voor de spits van Arsenal. "Hij heeft ons geholpen, hij was alleen wat ongelukkig. Hij had drie goede kansen, maar was niet effectief genoeg. Het kan iedereen gebeuren, ook iemand als Karim Benzema", zegt de coach van Les Bleus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen