Maduro: "Ik ben, denk ik, zeker goed genoeg voor Ajax"

9 september 2015, 16:58

De transfer van Hedwiges Maduro naar FC Groningen was één van de opvallendste transfers van de afgelopen transferwindow. De verdedigende middenvelder verliet Nederland in 2007 en keerde afgelopen zomer weer terug op Nederlandse bodem. "Ik ben nog zeer ambitieus", zegt de dertigjarige, die in zijn ogen niet zou misstaan bij Ajax.

Maduro trok in 2007 de deur in Amsterdam achter zich dicht en ging het buitenlandse avontuur aan. Via Spanje en Griekenland is hij nu weer terug op vertrouwde bodem. "Ik wilde na Griekenland in Spanje spelen of terug naar Nederland", verklaart Maduro zijn opvallende keuze aan Voetbal International. "Na acht jaar eindelijk terug naar familie en vrienden is ook wel prettig. Ik vind het bijzonder dat iedereen mijn stap naar Groningen zo verrassend vindt. Ze zijn zeer ambitieus en dat ben ik ook. Ik ben hier niet gekomen om mee te hobbelen. Je mag heel veel van me verwachten dit seizoen."

Ajax was enkele maanden geleden nog geïnteresseerd in een nieuwe samenwerking met Maduro, maar een hereniging kwam er niet. Hij bleef toen bij PAOK Saloniki, al was hij in zijn ogen zeker van toegevoegde waarde geweest in Amsterdam. "Ik ben, denk ik, zeker goed genoeg voor Ajax en ik had er met mijn ervaring ook wel gepast. Alleen, het was niet aan de orde, de posities waren al bezet en ik heb ook geen contact meer met hen gehad."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen