Real Madrid wil De Gea in winter niet alsnog vastleggen

10 september 2015, 09:33

Real Madrid greep in de afgelopen transferwindow na een ellenlange soap naast de komst van David De Gea. Veel mensen verwachten dat de Spaanse topclub in de winter een nieuwe toenaderingspoging zal doen bij de doelman van Manchester United, maar dit lijkt niet te gaan gebeuren. Voorzitter Florentino Perez heeft dat laten weten.

Real Madrid zette alles op alles om De Gea op de laatste dag van de zomerse transferperiode binnen te hengelen, maar door administratief getreuzel ging de vlieger niet op. Voor zowel Real als Man United reden om de andere partij van foutief handelen te beschuldigen. De Gea staat nu nog maar één jaar onder contract in Engeland. Wil Man United dus nog wat aan hem verdienen, dan moet dat in de winter gebeuren.

Toch heeft Real niet de intentie om weer een nieuw bod uit te brengen op De Gea. "Het moge duidelijk zijn dat we hem niet gaan vastleggen in januari", zegt Perez tegen Cadena COPE. De voorzitter van Real heeft er wel even genoeg van. "Madrid deed haar best, maar Manchester United had niet de ervaring om alles af te ronden op de laatste dag. Dat gebeurde eerder ook al met Fabio Coentrão."

De Gea wacht nog op zijn eerste speelminuten van het seizoen. De Spaanse international moet de concurrentie aangaan met Sergio Romero. Komende zaterdag staat de clash met Liverpool op het menu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen