'De Gea en Man Utd praten over contractverlenging'

Jw
10 september 2015, 23:07

Manchester United hoopt David de Gea (24) langer vast te leggen. De Spaanse doelman werd onlangs op een haar na verkocht aan Real Madrid, maar die transfer ging na een lange soap niet door. De club van trainer Louis van Gaal hoopt het contract met de Spaanse topkeeper nu open te breken en te verlengen. Dat meldt BBC.

De verbintenis van De Gea bij Manchester United loopt nog door tot medio 2016. De Spaanse international had deze zomer overduidelijk oren naar een overgang naar Real Madrid, waarna een lange reeks van geruchten ontstond. Hoewel de transfer in kannen en kruiken leek, wachtten beide clubs tot op de sluitingsdag van de transfermarkt met onderhandelen. De papieren werden uiteindelijk te laat ingeleverd, waar vooral Real Madrid woedend over was. De Koninklijke liet vandaag weten geen nieuwe pogingen in januari te ondernemen. 

Manchester United hoopt De Gea met een nieuw megacontract alsnog over te halen om langer op Old Trafford te blijven. De Gea kwam tot eigen ergernis nog niet in actie dit seizoen, omdat hij volgens Van Gaal niet met zijn gedachten bij Manchester United zit. Sergio Romero staat tot op heden onder de lat, maar mochten De Gea en Manchester United eruit komen in de onderhandelingen, dan zal de Argentijn in principe weer tweede doelman worden. 

Het is onduidelijk of De Gea, die de afgelopen twee seizoenen door de fans tot Speler van het Jaar werd verkozen, zaterdag al in het doel staat in de kraker tegen Liverpool. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen