Halldórsson lacht: "Pothuizen moet mijn huis schoonmaken"

11 september 2015, 08:38

Hannes Halldórsson heeft een prachtige week achter de rug. De keeper van NEC won met de nationale ploeg van IJsland van Oranje (0-1), met als gevolg dat enkele dagen later EK-deelname veiliggesteld kon worden. De winst in de ArenA leidde er bovendien toe dat Halldórsson een weddenschap won.

"Ik kreeg na de overwinning op Nederland en meteen na de kwalificatie ook heel wat berichten uit Nederland. Onder meer van onze teammanager Patrick Pothuizen. Hij was er zeker van dat wij niet zouden winnen en ging met veel zelfvertrouwen een weddenschap aan. Het gevolg is nu dat hij mijn huis moet schoonmaken", laat de 31-jarige keeper van NEC glunderend weten in gesprek met het regionale Omroep Gelderland.

Halldórsson blikt graag nog een keer terug op de afgelopen dagen. "Het was een enorm volksfeest nadat we ons hadden geplaatst. Het grootste voetbalfeest dat ooit is gevierd in IJsland. We stonden op een plein in de stad en het is tot laat doorgegaan. Een unieke ervaring. Ik heb er volop van kunnen genieten, want ik had een dag vrij na die wedstrijd. Ik ben heel blij dat het is gelukt. Voor de eerste keer gaan wij naar een groot toernooi. Of ik de enige speler op de Nederlandse velden ben die al naar het EK gaat? Het zou zomaar kunnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen