Hoesen traint met basis: "Betekent dat ik goed bezig ben"

11 september 2015, 14:09

Danny Hoesen mag hopen op een basisplaats bij FC Groningen in de derby tegen sc Heerenveen. De oud-spits van Ajax kreeg vrijdag tijdens een partijspel op de training een hesje en speelde in de beoogde basisploeg. Maar zeker van zijn zaak is de aanvaller nog niet, laat hij weten op de website van zijn club.

"We hebben de opstelling nog niet gehoord en er is morgen nog een training, maar het betekent dat ik goed bezig ben en dicht tegen de basisploeg aan zit", zegt Hoesen, vorige week twee keer trefzeker in een oefenduel met Pelikaan S., over zijn mogelijke basisplek. "We horen het morgen wel en ik hoop dat ik zondag mezelf mag laten zien."

Hoesen benadrukt dat de concurrentie bij FC Groningen groot is. "We hebben veel kwaliteit en er zijn veel jongens die in de basis kunnen spelen. We hebben een aantal goede versterkingen en het niveau op de training is omhoog gegaan. Het zijn goede en slimme spelers en iedereen weet dat hij scherp moet trainen. Het wordt tijd dat we die kwaliteit kunnen doortrekken naar de wedstrijden", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen