Keeper Trapp door het stof bij PSG: "Dit is een schande"

12 september 2015, 12:21

Kevin Trapp bewees Paris Saint Germain en zichzelf vrijdagavond een bijzonder slechte dienst. De nieuwe keeper van de Parijzenaars ging opzichtig in de fout en boorde zijn team met de grote blunder twee punten door de neus. Door zijn fout kon Bordeaux in de slotfase namelijk de 2-2 maken, waardoor PSG het eerste puntenverlies van het seizoen heeft opgelopen.

Trapp treuzelde met de bal aan de voet en verloor het speeltuig daardoor aan Bordeaux-speler Wahbi Khazri, die de 2-2 op de borden zette. "Het was een moeilijk avond voor mij", zei Trapp na afloop. De keeper zag er ook bij de eerste tegengoal niet goed uit. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Dat mag niet gebeuren, het is echt een schande. Het enige wat ik nu nog kan doen, is mijn excuses aanbieden. We hadden de wedstrijd moeten winnen. Dat dat niet gelukt is, is mijn schuld."

De Duitse keeper kwam afgelopen zomer over van Eintracht Frankfurt en verdrong Salvatore Sirigu uit het doel in Parijs. Coach Laurent Blanc wilde na afloop niet zeggen of Sirigu dinsdag, als PSG in de Champions League tegen Malmö FF speelt, weer onder de lat staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen