Van der Struijk wil Kuyt ontlopen: "Dat doet Bilal niet"

12 september 2015, 16:30

Frank van der Struijk hoopt van harte dat hij zondag in De Kuip niet Dirk Kuyt als tegenstander krijgt bij de uitwedstrijd van Willem II tegen Feyenoord. De rechtsachter geeft de voorkeur aan een directe confrontatie met Bilal Basaçikoglu, al is het nog maar de vraag of de Turk wel speelt tegen Willem II.

Een jaar geleden won Willem II verrassend met 1-2 in de Kuip. Van der Struijk, destijds ook basisklant, verwacht dat het lastig wordt om dat kunstje te herhalen. "Natuurlijk gaan we er weer voor. Maar Feyenoord heeft een stabieler team nu", ziet de verdediger. "Met Van der Heijden, Botteghin en Kuijt hebben ze er jongens bij die het klappen van de zweep kennen."

De ervaren verdediger hoopt zaterdag op Basaçikoglu als directe tegenstander en niet de hard werkende Dirk Kuyt. "Als ik mee opkom, loopt hij elke keer mee terug. Dat doet Basaçikoglu niet", weet de rechtsback, die niet begrijpt dat Feyenoord vaak penalty's krijgt in eigen stadion. "Met Vitesse is me dat ook een paar keer overkomen. Ja, die mensen op de tribunes daar roepen hard. Maar ze komen toch niet het veld op? Ik vind het juist lekker om in zo'n atmosfeer te voetballen", besluit hij bij het Brabants Dagblad. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen