Hake trots op Twente: "Tevreden zijn met een punt"

12 september 2015, 23:54

Lange tijd leek het erop dat René Hake drie punten ging pakken met FC Twente in de thuiswedstrijd tegen Ajax. De herboren Tukkers kwamen op een 2-0 voorsprong, maar zagen de bezoekers uit Amsterdam in de slotfase langszij komen. Toch is Hake tevreden over het eindresultaat, zegt hij op de clubsite.

"Vooraf ben je heel erg benieuwd wat het team kan brengen", geeft de voorlopige opvolger van de ontslagen Alfred Schreuder toe. "Ik moet zeggen dat we een Twente hebben gezien dat gestreden heeft, op een bepaalde manier gespeeld heeft en ook momenten heeft gehad dat we goed aan het voetballen waren."

"Gemakkelijk ging het in de eerste helft zeker niet. Uiteindelijk kwamen we weinig in de problemen, maar we hebben ook niet veel gecreëerd. Als je 2-0 voorkomt, dan moet je de wedstrijd kunnen winnen. Bij ons zag je dat de spelers steeds vermoeider raakten, we werden slordiger aan de bal, dus uiteindelijk is het oorzaak-gevolg", aldus de voormalig hoofdtrainer van FC Emmen. "Dat het 2-2 wordt is logisch gezien het verloop van de tweede helft. We werden heel ver teruggedrongen en dan zie je dat we ook fouten gaan maken."

"Ajax drong aan en dan is het bijna niet uit te sluiten dat je een keer een tegendoelpunt krijgt. Dat is heel jammer, want gezien de vechtlucht en de strijdlust en de teamprestatie hadden we wel op meer gehoopt en misschien wel verdiend. Aan het einde van de rit moet je toch echt tevreden zijn met een punt, want we kwamen niet meer van onze helft af. We houden een punt over aan dit duel en dat is gezien de situatie waar we uitkwamen goed. Het eerste uur, daar kunnen we verder mee, maar uiteindelijk is er nog heel veel te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen