Napoli weer zonder winst, knotsgek duel voor De Roon

13 september 2015, 17:16

Napoli is nog niet echt op stoom in het nieuwe Serie A-seizoen. De ploeg slaagde er zondag, in de derde speelronde, ook niet in om Empoli over de knie te leggen. Het werd 2-2, waardoor laagvlieger Empoli haar eerste punt van het seizoen gepakt heeft. Napoli staat na drie speelronde op slechts twee punten en kent dus een valse start.

De remise van vandaag was pijnlijk voor coach Maurizio Sarri, die afgelopen zomer gepresenteerd werd in Napels. Hij kwam over van Empoli en slaagde er vandaag niet in om zijn oude werkgever met zijn nieuwe club te verslaan. Napoli stond zelfs nog met 2-1 achter, maar Allan voorkwam met een intikker een afgang voor Napoli.

De gekste wedstrijd van de derde speelronde in de Serie A werd gespeeld tussen Sassuolo en Atalanta Bergamo. De thuisploeg miste via Nicola Sansone in de zevende minuut een penalty en daarna ging het helemaal los. Er vielen vier goals, acht gele, twee rode kaarten en twee gemiste strafschoppen te noteren. Het werd uiteindelijk 2-2, waardoor beide teams een punt overhouden aan een knotsgek duel. Bij Atalanta speelde Marten de Roon de hele wedstrijd mee.

Bij Palermo lieten twee oud-Eredivisie-spelers zich zien in het duel met Carpi (2-2). Uros Djurdjevic (ex-Vitesse) en Oscar Hiljemark (oud-PSV) scoorden voor Palermo, al bleek dat niet genoeg voor de drie punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen