Ten Hag: "We wisten de oplossingen te vinden"

13 september 2015, 21:04

FC Utrecht-coach Erik ten Hag heeft genoten van de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Het duel in de eigen Galgenwaard leverde ook nog eens drie punten op voor de Domstedelingen, ze stapten met een 2-1 zege van het veld.

"Ik denk dat wij en het publiek een aantrekkelijke wedstrijd hebben gezien vandaag, met twee teams op het veld die van eigen kracht uitgingen. Vitesse, met heel veel talent in de ploeg, had een offensieve insteek en speelde vanuit eigen sterkte, net als wij. We wisten de oplossingen te vinden en hielden het centrum dicht. Juist daar heeft Vitesse veel creativiteit. Dat hebben we goed afgesloten", aldus Ten Hag op de clubwebsite.

"Dat we uit een ingestudeerde corner de 1-0 maakten, was prachtig", zegt Ten Hag, doelend op de goal van Willem Janssen. Vitesse kwam echter snel weer langszij door toedoen van Guram Kashia. "Dat was kwalijk. Concentratieverlies, lichtzinnigheid. Dat heb ik de ploeg verweten."

In de tweede helft nam FC Utrecht alsnog afstand van Vitesse, door een goal van Bart Ramselaar. "We kwamen goed uit de kleedkamer", vervolgt Ten Hag. "We maakten een goede goal. In de slotfase gingen we ver terug. Ik ben tevreden over hoe het proces zich voltrekt. Maar het is nog een lange weg naar het einde van het seizoen. Wil je iets bereiken, dan moet je daar als team voor blijven strijden zoals dat vandaag gebeurde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen