Emmen heeft gewenste defensieve versterking binnen

14 september 2015, 09:54

FC Emmen is in de zoektocht naar een versterking voor de achterhoede uitgekomen bij Jordy van Deelen. De 22-jarige verdediger heeft zich op transfervrije basis verbonden aan de Drentse Jupiler League-club, waar hij een contract voor één seizoen getekend heeft. Van Deelen, een jeugdproduct van Feynoord, is afkomstig van FC Dordrecht.

Van Deelen, die 57 wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam heeft staan, is blij met de nieuwe stap. "Ik wilde na vorig seizoen per se een echte stap voorwaarts maken in mijn carrière, dat is de reden dat ik voor mezelf de tijd heb genomen om een club te kiezen. Emmen heeft een goede selectie staan en straalt ambitie uit. Veel jongens die vooruit willen en sportieve succes willen boeken met goed voetbal, dat spreekt me erg aan. Tijdens de eerste gesprekken kreeg ik meteen het goede gevoel bij de mensen en bij de club, dat heeft ervoor gezorgd dat ik volledig overtuigd ben. FC Emmen is de juiste stap voor mij."

"De zoektocht naar versterking in de defensie heeft lang geduurd. Daarom zijn we erg blij zelfs na het sluiten van de normale transferwindow een echte versterking aan de selectie toe te kunnen voegen. Met het aantrekken van Jordy denken we er in onze achterhoede kwantitatief en kwalitatief op vooruit te gaan. Verder bruist Jordy van de ambitie en wordt daarom met open armen ontvangen", zegt aldus algemeen directeur Wim Beekman op de Emmen-website.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen