Simons waarschuwt PSV voor omschakeling ManU

15 september 2015, 11:57

Voor Timmy Simons is de Champions League-wedstrijd tussen PSV en Manchester United om twee redenen speciaal. De Belg stond jarenlang onder contract in Eindhoven en speelde dit seizoen in de laatste voorronde van de Champions League met zijn huidige ploeg Club Brugge tegen Manchester United. De Belgen hadden over twee duels weinig te vertellen tegen de formatie van manager Louis van Gaal.

Manchester United won thuis met 3-1 van Club Brugge, in België werd het 0-4. Simons kent de kracht van de Engelse ploeg dus als geen ander. "Het is een heel mooi affiche, waarbij PSV kan checken waar het staat", blikt de 38-jarige middenvelder in De Telegraaf vooruit op het duel in Eindhoven. "Manchester United is een team dat dodelijk is in de omschakeling. Als de restorganisatie even niet goed is, slaan ze direct toe."

Simons vindt het mooi dat zijn oude ploeg, na aan lange afwezigheid, terug is op het hoogste niveau. "Ik ben heel blij voor PSV dat ze nu terug zijn in de Champions League. Daar ga ik eens goed voor zitten. In die tijd speelden we jaarlijks in de Champions League. Voor een topclub heeft het wel lang geduurd voor ze terug zijn. Zo zie je maar dat je niet altijd alles maar vanzelfsprekend moet vinden", doceert de Belg.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen