Groep A: Ronaldo maakt hattrick, ook PSG juicht

15 september 2015, 22:46   Bijgewerkt: 15 september 2015, 23:19

Real Madrid en Paris Saint Germain, de favorieten in groep A voor een plek in de achtste finales, zijn goed begonnen aan het nieuwe seizoen in de Champions League. Real Madrid opende haar campagne dinsdag met een 4-0 thuiszege op Shaktar Donetsk, Paris SG won in het eigen Parc des Princes met 2-0 van Malmö FF.

In de vierde minuut tekende Angel Di Maria voor het eerste doelpunt van dit Champions League-seizoen. De Argentijnse spelmaker, afgelopen zomer overgenomen van Manchester United, sneed vanaf de flank naar binnen en schoot de bal vervolgens in de verre hoek. Marco Verratti stond met een fraaie pass aan de basis van de goal. Edinson Cavani was na iets meer dan een uur spelen verantwoordelijk voor de 2-0. De Uruguayaan kopte overtuigend raak na een voorzet vanaf de linkervleugel, die door Zlatan Ibrahimovic werd verlengd met een mooie voetbeweging. Gregory van der Wiel had een basisplaats bij Paris Saint Germain en speelde de volledige wedstrijd.

Real Madrid zat tegen Shaktar Donetsk direct goed in de wedstrijd en zette snel druk naar voren, maar moest een half uur wachten voor de 1-0. Deze kwam tot stand na geklungel van Shaktar-keeper Andriy Pyatov. De sluitpost grabbelde bij een hoge bal van Isco, waardoor het voor Karim Benzema nogal eenvoudig was om de score te openen. Vijf minuten na de pauze moest Shaktar verder met tien man, nadat Taras Stepanenko zijn tweede gele kaart had gekregen voor een harde tackle op Sergio Ramos. Real nam daarna met twee strafschoppen, beide toegekend vanwege hands en benut door Cristiano Ronaldo, verder afstand van de bezoekers uit Oekraïne. In de slotfase voltooide Ronaldo zijn hattrick, waarmee hij de eindscore op 4-0 bepaalde. De Portugees kopte binnen in de rebound, na een gekeerd afstandsschot van Marcelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen