Spelers Groningen willen na PSV tweede verrassing worden

16 september 2015, 19:00

FC Groningen speelt morgen (donderdag) in de Europa League tegen Olympique Marseille. Die ploeg is op papier veel sterker dan de eredivisionist, maar dat dat niet doorslaggevend hoeft te zijn, liet PSV dinsdag zien met de zege op Manchester United. De spelers van Groningen nemen een voorbeeld aan de prestatie van de Eindhovenaren.

Bryan Linssen kwam afgelopen zomer over van Heracles Almelo en mag zich nu opmaken voor zijn eerste Europese wedstrijd. "Ik kijk er enorm naar uit en kan niet wachten", zegt de aanvaller op de site van Groningen. "Het is zeker een droom die uitkomt, maar het is niet zo dat ik daardoor vanavond anders zal slapen. Ik leef er net zo naartoe als naar andere wedstrijden, al is het toch wel apart. Het stadion ziet er anders uit, alles is mooi versierd en er is veel meer aandacht van buitenaf."

Hij weet dat Marseille een team is van topniveau. "Het is een heel goede ploeg, een topploeg met goede spelers. Dat weten we, maar wij moeten zorgen dat zij straks ook veel van ons te weten zijn gekomen. We hebben deze week een mooi voorbeeld gezien bij PSV en laten wij maar de tweede verrassing worden deze week", aldus Linssen.

Ook Hans Hateboer heeft zin in de wedstrijd van morgen (donderdag). "Ik denk dat iedereen dat heeft", zegt de rechtsback. "Het is uitverkocht huis en we hopen op een geweldige sfeer met de twaalfde man achter ons. Het is lekker om thuis te beginnen en dan ook nog direct tegen een heel grote ploeg. We willen er net als tegen Heerenveen vanaf het begin bovenop vliegen, het geloof is bij mij zeker aanwezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen