Mourinho weet weer wat winnen is, maar moet duo missen

17 september 2015, 07:50

Chelsea wist woensdagavond in de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League met 4-0 te winnen van Maccabi Tel Aviv. Een klinkende zege, maar de Londense topclub heeft te maken met wat blessuregevallen. Willian heeft een blessure opgelopen in het duel met de Israëliërs en ook Pedro was al geblesseerd.

Pedro moest de krachtmeting met Maccabi Tel Aviv al aan zich voorbij laten gaan wegens een spierblessure en Willian voegt zich nu bij de Spanjaard in de ziekenboeg. De Braziliaan viel woensdagavond al binnen een half uur spelen uit met een hamstringblessure. Komende zaterdag speelt Chelsea tegen Arsenal en de gekwetste spelers zijn niet inzetbaar. "Dat weet ik zeker", sprak manager José Mourinho.

De 4-0 winst op Maccabi Tel Aviv was dus wel een flinke opsteker voor Chelsea. "Ik was vergeten hoe het voelde om te winnen, dat was lang geleden. Het geeft een goed gevoel", aldus Mourinho, die een beetje onder druk staat op Stamford Bridge. "Als ik win ben ik een fantastische manager, maar als ik verlies ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen