Moreno leeft mee met Shaw: "Ik voel me er rot over"

17 september 2015, 14:31

De stofwolken zijn inmiddels al nagenoeg opgetrokken, maar twee dagen na de formidabele zege van PSV op Manchester United (2-1) gaat het nog steeds over de harde overtreding van Héctor Moreno en de daaruit voortvloeiende blessure van Luke Shaw. De vleugelverdediger van de Engelse topclub heeft een dubbele beenbreuk opgelopen en daar baalt Moreno nog steeds flink van.

"Dit heb ik nooit zo gewild", zegt Moreno twee dagen na dato tegen De Telegraaf. Na de donderdagtraining stond hij nog een keer stil bij de situatie rond Shaw. "In eerste instantie had ik niets in de gaten. Ik keek naar de bal en zag dat die over de achterlijn ging. Pas daarna keek ik naar Shaw en zag ik dat hij heel veel pijn had. Ik wist meteen dat het ernstig was", stelt de Mexicaan.

Moreno bood via Twitter zijn excuses aan richting Shaw. "Ik voel me er rot over, maar dit heb ik nooit zo gewild. Ik wens Luke heel veel sterkte. Ik heb het zelf ook eens meegemaakt en weet dat hem een lange en zware revalidatie staat te wachten. Ik hoop dat hij snel weer op het veld staat en hier sterker van terugkomt", aldus de verdediger, die Shaw nog persoonlijk hoopt te bereiken. "Ik heb nog geen contact met hem gehad, maar dat ben ik zeker van plan. Ik laat hem nu eerst even bijkomen van de operatie, maar ik zal zeker contact met hem opnemen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen