Moreno en Cocu bezoeken Shaw in ziekenhuis

18 september 2015, 14:04   Bijgewerkt: 18 september 2015, 14:26

Héctor Moreno heeft daad bij woord gevoegd. Samen met onder meer coach Phillip Cocu heeft de verdediger van PSV een bezoek gebracht aan de onfortuinlijke Manchester United-verdediger Luke Shaw.

Shaw ligt sinds dinsdagavond in het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop en kreeg daar dus bezoek van beide PSV'ers. De back van Manchester United liep een dubbele beenbreuk op na een charge van Moreno, die direct na afloop van het duel liet weten dat hij contact wilde opnemen met de Brit. "Ik laat hem nu eerst even bijkomen van de operatie, maar ik zal zeker contact met hem opnemen", sprak hij. Dat bleken geen loze woorden en samen met Cocu en teammanager Mart van den Heuvel meldde hij zich aan het ziekenhuisbed van Shaw.

Shaw was positief over het bezoek. "Het feit dat hij ons wilde ontvangen zegt daarbij genoeg", zegt Cocu op PSV.nl. "We hebben hem sterkte gewenst en gelukkig was de ergste pijn bij hem wat minder. Ik denk dat het goed is dat wij even langs zijn geweest. We zullen Shaw helpen wanneer we iets voor hem kunnen betekenen."

Shaw (20) is dinsdagavond voor de eerste keer geopereerd en ondergaat vandaag (vrijdag) een tweede ingreep. De verwachting is dat de oud-speler van Southampton ongeveer een half jaar uit de roulatie is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen