Man City-huurling Agyepong sluit aan bij FC Twente

18 september 2015, 15:12

FC Twente kan dit weekend eindelijk aanwinst Thomas Agyepong begroeten. De aanvaller, die wordt gehuurd van Manchester City, is hersteld van een blessure en sluit maandag aan bij de selectie.

"Thomas zal zaterdag in het stadion zijn om de wedstrijd tegen Cambuur te zien, het is de bedoeling dat hij volgende week met de groep mee gaat trainen", zegt coach René Hake op de clubsite. "Daarna kunnen we kijken wanneer hij inzetbaar is bij wedstrijden. Hij is een jonge speler en is het mooi dat hij aan gaat sluiten."

Hake hoopt dat zijn team zaterdag tegen Cambuur een vervolg kan geven aan het goede optreden tegen Ajax (2-2). Hij denkt dat de wedstrijd tegen Ajax mogelijk bevrijdend gewerkt heeft. "Tijdens de trainingen zag je begin deze week een groot verschil in sfeer en kwaliteit. Ook de bewegingsvrijheid van  de spelers was anders. Hopelijk draagt dat tegen Cambuur allemaal bij een aan goed vervolg", aldus de interim-coach.

Tegen Cambuur ontbreekt de geblesseerde Renato Tapia, hij viel uit tegen Ajax. "De basiself zal er verder hetzelfde uitzien als tegen Ajax", verklapt de opvolger van Alfred Schreuder alvast. "Op voorhand is de wedstrijd tegen Cambuur niet te vergelijken met het duel tegen Ajax. Cambuur zit in een heel andere situatie, is een ploeg met een ander karakter en is voetballend een ander team. De randvoorwaarden zijn anders voor ons en daarom moet het zaterdag nog meer vanuit onszelf komen om voor een goed vervolg te zorgen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen