NEC-goudhaantje Santos: "Ik voelde me echt lekker"

18 september 2015, 23:44

Christian Santos was vrijdagavond het middelpunt van de feestvreugde bij NEC, dat in het eigen Goffertstadion met 2-0 wist te winnen van sc Heerenveen. De Venezolaanse international maakte beide doelpunten en dat smaakt uiteraard zeer lekker voor hem.

In de eerste vijf wedstrijden van het seizoen wist Santos niet tot scoren te komen. "Maar ik had beloofd dat ik zou gaan scoren. En ik hou mij altijd aan mijn woord. Gelukkig heb ik het waar kunnen maken", knipoogt de Venezolaan in gesprek met Omroep Gelderland. Hij voelde de hete adem van de Roemeense aanwinst Mihai Roman al in de nek. "Ja, natuurlijk is er meer druk. Zeker als je niet scoort als aanvaller. Maar dit was het juiste moment. Ik probeer eraan te werken om er nog meer te gaan maken."

Het veldspel van NEC geeft Santos veel voldoening. "Het was vooral voor rust heel sterk. Na rust zijn we wat meer ingezakt, maar kwamen we er gevaarlijk uit en hebben we ook goed voetbal laten zien. Zelf voelde ik me lekker en het is super dat ik er twee heb gemaakt. Ik was bij veel gevaarlijke momenten betrokken, ik voelde me echt lekker vandaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen