NAC uitgefloten na remise: "Word er moedeloos van"

19 september 2015, 11:18

Er heerst onrust in het kamp van NAC Breda. De degradant speelde vrijdag teleurstellend met 2-2 gelijk tegen FC Emmen en dat was alweer het derde gelijkspel op rij voor de Brabanders. Daardoor heeft de ploeg koploper FC Volendam al uit beeld zien verdwijnen, de Noord-Hollanders hebben na zeven duels al tien punten meer dan NAC. Coach Robert Maaskant weet dat het beter zal moeten.

De spelers van NAC verliet het veld van het Rat Verlegh Stadion vrijdagavond onder begeleiding van een striemend fluitconcert. "Er gaan zaken niet goed en daar ben ik verantwoordelijk voor", verklaart Maaskant bij Omroep Brabant. "We zullen dat met elkaar op moeten lossen. Dat is ook echt het enige wat we kunnen doen, bij elkaar blijven en zorgen dat je je er uit knokt. Het zou me verbazen als het vertrouwen van de groep er niet meer is. Als dat niet zo is, moeten ze dat uitspreken."

Doelman Jelle ten Rouwelaar baalt als een stekker van de prestaties van zijn ploeg in de Jupiler League. "Ik word er moedeloos van", verzucht hij. "Elke keer moet je jezelf weer oprapen en zorgen dat je blijft gaan. En dat is mentaal erg zwaar. Deze club en deze selectie verdienen beter dan dat het op dit moment gaat. Het is nou eenmaal weer zo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen