'Klotegevoel' bij Hake: "Was honderd procent een penalty"

19 september 2015, 22:03

"Uiteindelijk zit ik hier met een klotegevoel", was FC Twente-coach René Hake op de officiële website van zijn club duidelijk, na het 0-0 gelijkspel van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. De oefenmeester stelde bovendien dat de Tukkers een penalty hadden moeten krijgen na een overtreding op Felipe Gutierrez in de tweede helft.

"In wedstrijden heb je verschillende momenten die beslissend kunnen zijn. Daar horen strafschoppen ook bij. Ik denk dat de situatie met Gutierrez honderd procent een strafschop was", aldus Hake. "Gezien het moment waarop het gebeurde mag je ervan uit gaan dat je dan met drie in plaats van een punt uit Leeuwarden vertrekt."

"Afgezien daarvan vind ik dat wij de eerste helft heel slordig gespeeld hebben", mopperde Hake. "Er waren veel momenten waar we het hebben laten liggen en verzuimd hebben om Cambuur pijn te doen. Aan de andere kant was ook Cambuur een aantal keer gevaarlijk. De tweede helft hebben we het beter gedaan en waren we twee of drie keer gevaarlijk in het strafschopgebied. Uiteindelijk hebben we de beslissing van de scheidsrechter te accepteren, maar ik vind wel dat we vandaag twee punten hebben laten liggen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen