Fraser boos: "Had Zuiverloon er eerder af moeten halen"

19 september 2015, 23:32

Henk Fraser, de trainer van ADO Den Haag, is 'super gefrustreerd' na de nederlaag van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De oefenmeester baalt vooral van de manier waarop het verlies tot stand is gekomen. De Haagse club ging lang aan de leiding in het IJsseldelta Stadion, maar gaf de voorsprong in de laatste twintig minuten uit handen: 2-1.

"De eerste tegentreffer is wat gelukkig. Van waar ik het zag nam Hansen denk ik een gok. De tweede goal, daarvan ga ik proberen me niet uit te laten", aldus Fraser bij Omroep West. "Ik had Zuiverloon er eerder af moeten halen, want ik herkende iets. Zwolle ging meer risico nemen, dan moet je ook echt verdedigen. Dan kan je niet de vrije man zijn. Je moet je man oppakken en je moet lijf-aan-lijfgevechten aan gaan. Je moet de echte wil hebben om te winnen. Ik herkende dat bij hem. Ik had hem er eerder af moeten halen. Daar maak ik een fout."

ADO-speler Giovanni Korte raakte in de slotfase, enkele minuten nadat hij was ingevallen, geblesseerd. Volgens het ANP wijst de eerste diagnose op een hersenschudding.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen