Hiljemark blijft nuchter ondanks twee goals in Milaan

20 september 2015, 11:40

Bij PSV was Oscar Hiljemark geen vaste basisspeler, maar de Zweedse middenvelder is in de Serie A tot dusver wel een vaste waarde bij Palermo. Sterker nog: hij wist zaterdagavond tot twee keer toe te scoren in de zware uitwedstrijd tegen AC Milan. Het leverde Hiljemark en co echter geen zege op, aangezien er met 3-2 verloren werd in San Siro.

Hiljemark scoorde vorige week al tegen Carpi (2-2) en maakte nu dus veel indruk tegen Milan. "Maar zolang het geen overwinning oplevert...", verzucht de Zweed in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "We spelen niet om te scoren, maar om te winnen. Toch was er niet sprake van een grote kloof tussen ons en Milan, dat is mooi."

Bij Palermo speelt Hiljemark met rugnummer 10. Zo speelt hij ook echt op het middenveld van de Italiaanse club. Dat leverde dus al drie doelpunten op. "Toen ik bij Palermo tekende, hoopte ik al dat ik met het team een goede start zou bleven. Ik zal blijven werken om het team omhoog te helpen. We hadden tegen Milan de kans om te winnen. Dat is niet gelukt, maar het spel biedt perspectief", besluit de ex-PSV'er.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen