Sevilla wordt te laat wakker tegen verrassend Celta

20 september 2015, 14:41

Sevilla heeft zondagmiddag een verrassende nederlaag geïncasseerd in de Primera División. De ploeg uit Andalusië ging in het eigen Estadio Ramón Sánchez Pizjuán met 1-2 onderuit tegen Celta de Vigo. De formatie van coach Unai Emery kwam te laat in het ritme tegen de bezoekers uit Galicië.

Sevilla won midweeks in de Champions League nog knap met 3-0 van Borussia Möchengladbach, maar de Europa League-houder ging dramatisch van start tegen Celta. Door toedoen van treffers van Nolito en Daniel Wass stond Sevilla binnen een half uur spelen al op een 0-2 achterstand. De van Juventus overgenomen Fernando Llorente bracht de spanning terug in de tweede helft, maar punten leverde het niet op voor de thuisploeg: 1-2.

Celta de Vigo eindigde het duel met tien man, door een late rode kaart (twee keer geel) van Jonny Castro. Oud-Feyenoorder John Guidetti speelde een klein kwartier bij Celta, dat voorlopig verrassend tweede staat in de Spaanse competitie. FC Barcelona en Villarreal kunnen dit weekend nog wel passeren.

Sevilla staat door een onthutsend zwakke start op plaats negentien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen