PSV-tegenstander CSKA wint met tennisuitslag

20 september 2015, 15:13

CSKA Moskou heeft zondag een bizarre overwinning geboekt in de Russische Premier League. De tegenstander van PSV in de Champions League wist Mordovia Saransk buitenshuis met 4-6 (!) te verslaan.

Zo'n knotsgek duel als het treffen tussen Mordovia Saransk en CSKA zie je niet vaak. De thuisploeg kwam via Evgeni Lutsenko al snel op 1-0 en maakte er binnen een kwartier 3-0 van. Vladimir Rykov en Ruslan Mukhametshin zetten hun naam het scoreformulier. CSKA stond toen al met tien op het veld, door een rode kaart van Mario Fernandes. De wedstrijd leek gespeeld te zijn, maar het tegendeel was waar.

Het tweede bedrijf startte met de 3-1 van Kirill Panchenko. Nadat Vladimir Rykov namens Mordovia Saransk de paal had geraakt, werd Yannick Djala van met rood van het gestuurd. Daardoor werd het weer tien tegen tien. Zoran Tosic en Seydou Doumbia maakten er vervolgens 3-3 van, maar via Lutsenko kwam de thuisploeg weer op voorsprong. Ex-VVV'er Ahmed Musa (tweemaal) en Seydou Doumbia lieten het vreemde duel uiteindelijk in het voordeel van CSKA kantelen.

CSKA is na negen speelronden de koploper van Rusland, met 25 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen